Menu Sluiten

Vorkenbord

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

De one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen

Zoek het niet te ver want Hermans Heftrucks is de one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij er rotsvast van overtuigd dat wij u van dienst kunnen zijn. Of u nu wilt kopen, huren of service nodig heeft, onze specialisten staan steeds voor u klaar met persoonlijk advies.

Maak een selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot. Of vindt de juiste machine in ons ruim aanbod nieuwe en tweedehands toestellen. Heeft u een technisch probleem of heeft u onderdelen nodig? Contacteer dan onze technische dienst.

Onze diensten:

  • Nieuw of tweedehands kopen? Op basis van een goede analyse en persoonlijk advies vindt u hier de machine die bij uw behoeften aansluit.
    Kopen
  • Snel en eenvoudig een toestel huren? Maak uw selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot.
    Huren
  • Onderhoud, herstelling of onderdelen nodig? Ons gespecialiseerd technisch team staat voor u klaar.
    Service

01368390136839

Meer info

tags: Verhuur Schepbak – Grondverzetmachines – Grondverzet – Verhuur Grondverzet – Aanbouwdelen Grondverzet – 

Wenst u meer info over vorkenbord kijk dan vlug op https://www.hermans-heftrucks.be/nl | Vorkenbord

Heffen En Hijsen | Heftrucks | Intern Transport | Grondwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vorkenbord

nl en fr de u bent hier activiteiten raquo verhuur dbt verhuuur opleggers dbt bulkvervoer heeft een aanzienlijke vloot opleggers dewelke ook doorverhuurd kunnen worden aan andere bedrijven vorkenbord specialisatie U kan bij ons terecht voor het huren van volgende trailers op korte of lange termijn schuifzeiltrailers containerchassis vlakke trailers kraanopleggers kipopleggers semidiepladers walkingfloor trailers gecompartimenteerde bulkopleggers tankopleggersneem vrijblijvend contact met onze planning voor voorwaarden en tarieven. Schaarlift dbt bulkvervoer heeft voor diverse werken op grote hoogte een schaarlift in bedrijf. Deze wordt verhuurd aan andere bedrijven. Met deze hoogwerker kunnen personen tot op een hoogte va.

home verkoop truck amp trailer berdex merlo giraf track service verhuur gebruikte machines nieuws vacatures contact overzicht modellen merlo uitrustingen een uitgebreid gamma van uitrustingen om aan alle behoeften van de gebruiker te voldoen. De verreiker is van nature uit een multifunctionele machine en zijn veelzijdigheid is te danken aan het gemak waarmee hij vele verschillende activiteiten aankan. Dit is ook dankzij zijn koppelsysteem waardoor het mogelijk is gemakkelijk van gereedschap te wisselen vanuit de cabine de uitrustingen worden automatisch op hun plaats vergrendeld dankzij het exclusieve taclock hydraulisch systeem . Dit multipurpose aspect wordt versterkt door het ruime aanbod aan uitrustingen die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Uitrustingen verbreed vorkenbord breedte mm max vorkenbord met vlottende vorken breedte mm max fem vorkenbord met vorken breedte mm tot vorkenbord met zijdelingse orieumlntatie breedte mm max zijdelingse verplaatsing op vorkenbord breedte mm max schepbak capaciteit l en laadbak capaciteit l tot x bak.

Data over Vorkenbord

home nieuwe stock containers tweedehands vacatures contact nl fr homegtmetaal constructiesgtsneeuwruimersgtmet vering sneeuwruimers met vering vast verstelbaar kipcontainers schepbakken personenkooien oprijrampen maatwerk sneeuwruimer met vering de sneeuwruimer met veren is te monteren op de vorken van een heftruck en kan door middel van een ketting vastgemaakt worden aan het vorkenbord. De sneeuwruimer is zeer geschikt voor ruwe ondergrond de vering zorgt ervoor dat het risico op beschadiging van de schep of obstakels voorkomen wordt De diversiteit van vorkenbord Referentie breedte sneeuwruimer mm vaste sneeuwruimer de vaste sneeuwruimer is te monteren op de vorken van een heftruck en kan doormiddel van een ketting vastgemaakt worden aan het vorkenbord. De sneeuwruimer veegt de sneeuw rechts van de heftruck de rubberen boord onderaan zorgt ervoor dat alle sneeuw verwijderd wordt. Referentie breedte sneeuwruimer mm verstelbare sneeuwruimer de verstelbare sneeuwruimer is te monteren op de vorke.