Menu Sluiten

Herinrichting Speeltuin

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

Van speeltoestel tot valdemping

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin.

Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking. U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden. Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij hebben alles voor uw speeltuin, ja echt alles

Ontdek ons ruim aanbod aan diensten en producten:

Meer info

Wenst u meer info over herinrichting speeltuin kijk dan vlug op https://www.dadiplay.be/


Herinrichting speeltuin

ga naar de inhoud nl fr en introductie activiteiten referenties contact coprestatieladder vacatures ghent dredging in de pers baggerwerken verwerken van baggerspecie waterbouw kust en oeververdediging jachthavens sluizen toeristische infrastructuur grondwerken wegenwerken geotechniek bodemsanering gsc rodenhuize toeristische infrastructuur strandzones zijn populaire trekpleisters rond vijvers en meren in het binnenland herinrichting speeltuin bestellen Bij de herinrichting naar de nieuwe normen en regels is ghent dredging w betrouwbare partner met ervaring in deze materie. Afgeschermde zwemzones speeltuinen waterglijbanen of loopbruggen wij realiseerden ze reeds met succes op de gavers in geraardsbergen de gavers in harelbeke en op de blaarmeersen te gent. . Stadsparken zijn oases van rust i.

menu home doelstellingen vacatures referenties projecten actueel contact informatie erkenning registratie getuigschriften veiligheidsplan balansen handleidingen de voorbereidende werken voor de bouw van het nieuwe gemeenschapscentrum dendergalm in gijzegem zijn gestart. In het gebouw komen onder meer een jeugdhuis een polyvalente zaal een repetitielokaal en een afhaalpunt van de bib Informeer je over herinrichting speeltuin In het park dendergalm in het centrum van de gemeente gijzegem komt een multifunctioneel gebouw met twee verdiepingen van elk ongeveer vierkante meter. Bouwbedrijf vmg de cock uit sintniklaas heeft in een eerste fase de werfzone afgezet de bouwput uitgegraven en een torenkraan geplaatst herinrichting speeltuin lijst Het grondwater wordt gedraineerd en een rioleringsbuis die doo.

Berichtgeving over Herinrichting speeltuin

skip to content atelier ruimtelijk advies atelier ruimtelijk advies home projecten publieke ruimte park wijk wonen zorg school divers over ons contact park leuven park belle vue lineair stadspark opdrachtgever stad leuven ontwerp h n s landschapsarchitecten artgineering voorlopige oplevering in uitvoering kostprijs .. de omgeving rond het station van leuven heeft de afgelopen jaren een grondige opknapbeurt gekregen. In het kader daarvan werd de zone tussen het station martelarenlaan en tiensesteenweg volledig heringericht met als paradepaardje het park belle vue. Het park is door zijn vorm meter lang en meter breed uniek in zijn soort. Een belangrijke schakel bij de herinrichting van deze zone was de scheiding van het doorgaand en plaatselijk verkeer. Om dit te kunnen realiseren werd een volledige nieuwe rijweg de spoordijk aangelegd. De spoordijk werd op hetzelfde niveau als de treinsporen aangelegd waardoor deze doorgaande rijweg enkele meters lager ligt dan de martelarenlaan Een extra woordje over herinrichting speeltuin Dit niveauverschil zorgt ervoor dat de martel.